Vložil: | Saskijka |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 35 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka ze srdce /vepřového nebo hovězího/:
200-250 g srdce
| 200 g kostí
| 30 g tuku
| 30 g mouky
| 3 lžíce krupek
| 100 g zeleniny
| sůl
| 1 1/2 - 2 1/2 l vody
| petrželka
Postup přípravy receptu Polévka ze srdce /vepřového nebo hovězího/:
Srdce vaříme v osolené vodě, po změknutí přidáme krupky a polévku zahustíme žlutou jíškou. Měkké srdce pokrájíme a dáme zpět do polévky. Přidáme nastrouhanou zeleninu, povaříme a okořeníme petrželkou.
Fotky receptu Polévka ze srdce /vepřového nebo hovězího/:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!