1/2 kg ryby
| 1,5 l vody
| 50 g celeru a mrkve
| 20 g petržele
| 100 g tuku
| 200 g hl. mouky
| 1g ml. mušk. květu
| 1/2 l mléka
| 20 g pol. koření
| 100 g žemle
| 50 g másla
| petrželová nať
| vývar
| sůl
| pepř
Postup přípravy receptu Polévka ze štiky:
Vařené maso z hlavy a ostatních částí pokrájíme. Všechnu zeleninu pokrájíme a uvaříme v zeleninovém vývaru.
Hotovou jíšku zalijeme vývarem z ryb, povaříme s kořením a přilijeme mléko. Procedíme přes cedník nebo rozmixujeme.
Do polévky přidáme rybí maso a dochutíme.
Fotky receptu Polévka ze štiky:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!