Vložil: | LudmilaJas |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 50 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 7 |
|
|
Použité suroviny receptu Polévka ze žraločích ploutví:
20 dkg vařeného masíčka ze žraločích ploutví
| 10 dkg vařené vykostěné slepice
| 2 plátky šunky
| 5 dkg bambusových výhonků
| 3 žampióny
| 1 l vývaru
| špetka cukru, soli
| 1 lžička máčeného škrobu
| 1 lžička žlutého vína
| petrželová nať, pár kapek oleje
Postup přípravy receptu Polévka ze žraločích ploutví:
Do vařícího vývaru přidáme nakrájené žampióny, chvilku povaříme, přidáme na nudličky nakrájené bambusové výhonky, žraločí ploutve, slepičí maso. Dále přidáme cukr, olej, zahustíme máčeným škrobem, zakápneme několika kapkami oleje, krátce povaříme, nalijeme do teriny a ozdobíme petrželovou natí.
Fotky receptu Polévka ze žraločích ploutví:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!