Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 24.02. 2025
Dnes má svátek Matěj
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Citrónová polévka s humrem

Citrónová polévka s humrem
12. 11. 2007 Polévky +++++-____
Příprava receptu Citrónová polévka s humrem: Citron omyjeme pod horkou vodou, kůru oloupeme a polovinu nakrájíme na jemné nudličky. Z poloviny plodu vymačkáme šťávu a nakapeme na humry, druhou nakrájíme na jemné plátky. Jemně nakrájené šalotky z ... …více»

Krémová žampionová polévka

Krémová žampionová polévka
12. 11. 2007 Polévky ++++++-___
Příprava receptu Krémová žampionová polévka : V hrnci rozhřejeme máslo, přidáme žampiony a na mírném příkonu smažíme 5 minut. Pomalu vmícháme mouku, přilijeme vývar a mléko Polévku přivedeme do varu a vaříme 10 minut. Přidáme citronovou šťávu a p ... …více»

Polévka pana hostinského s červeným vínem

Polévka pana hostinského s červeným vínem
12. 11. 2007 Polévky +++++-____
Příprava receptu Polévka pana hostinského s červeným vínem: Maso nakrájejte na 3 cm velké kousky, slaninu na kostičky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na plátky. Olej a slaninu silně zahřejte ve velkém hrnci, maso osmahněte, častěji obracejte. Přidejte cibuli a ... …více»

Šťovíkový boršč oblast Žitomír

Šťovíkový boršč oblast Žitomír
12. 11. 2007 Polévky +-________
Příprava receptu Šťovíkový boršč oblast Žitomír : Dáme vařit hovězí a vepřové maso přidáme pepř, bobkový list a sůl. Mezitím nakrájíme mrkev, celer, petržel a 1 cibuli na kostičky, brambory na větší kostičky. Šťovík opláchneme a nakrájíme na 3 mm šir ... …více»

Jemný bylinkový krém

Jemný bylinkový krém
11. 11. 2007 Polévky ++++++____
Příprava receptu Jemný bylinkový krém: Oloupeme brambory, omyjeme je a nakrájíme je na malé kousky. Zalijeme je 250 ml vývaru a vaříme doměkka asi 20 minut. Všechny bylinky dobře opereme a osušíme je. Lístky otrháme. Několik snítek dáme ... …více»
 

Japonská kuřecí polévka (tori džiru)

Japonská kuřecí polévka (tori džiru)
11. 11. 2007 Polévky +_________
Příprava receptu Japonská kuřecí polévka (tori džiru): Kuřecí stehna vaříme ve vodě, až maso odpadne od kosti. Sebereme mastnotu z vývaru. Maso nakrájíme na malé kousky, dáme zpět do vývaru, přivedeme do varu a zmírníme plamen. Omytou karotku, ředkev a ho ... …více»

Staročeská polévka se sušenými švestkami

Staročeská polévka se sušenými švestkami
11. 11. 2007 Polévky +++++++-__
Příprava receptu Staročeská polévka se sušenými švestkami: Brambory oloupejte a nakrájejte na kostičky. Dejte je do 2 litrů vody. Přidejte bobkový list, nové koření, sůl a přiveďte k varu. Když jsou brambory napůl uvařené, přidejte asi 6 sušených švestek a va ... …více»

Cuketová polévka s párečky

Cuketová polévka s párečky
11. 11. 2007 Polévky +++++++-__
Příprava receptu Cuketová polévka s párečky : Brambory i cuketu nakrájíme na kostičky, cibuli nasekáme nadrobno. Na tuku zpěníme cibuli, přidáme brambory s cuketou, okořeníme, osolíme a opepříme. Vše orestujeme. Zeleninu zalijeme vývarem, necháme ... …více»

Rýžová bramborová polévka

Rýžová bramborová polévka
11. 11. 2007 Polévky +++++_____
Příprava receptu Rýžová bramborová polévka : Oloupané a rozkrájené brambory vložíme do hrnce společně se zeleninou a houbami a zalijeme vývarem z masa nebo z kostí. Na tuku si připravíme z hladké mouky malé množství jíšky a polévku zahustíme. Pa ... …více»

Polévka selka

Polévka selka
11. 11. 2007 Polévky +++++++-__
Příprava receptu Polévka selka: Oloupané brambory a očištěné houby nakrájíme na kousky. Slaninu nakrájíme na kostky a rozpustíme v hrnci. K ní přidáme nakrájenou cibuli, ostatní nakrájenou a očištěnou zeleninu a chvíli podusíme. Zal ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !