Použité suroviny receptu Játrové knedlíčky z kuřecích jater:
2-3 kousky kuřecích jater
| 1 vejce
| 1 cibule malá
| 1-2 str. česneku
| pepř
| nové koření
| kmín
| sůl
| strouhanka
Postup přípravy receptu Játrové knedlíčky z kuřecích jater:
Očištěná játra pomeleme nebo naškrábeme nožem.
Cibuli umeleme nebo nakrájíme na jemno.
Česnek umeleme popřípadě utřeme spolu se solí.
Přidáme vejce a koření (od všeho špetku), vše pořádně promícháme a postupně přidáváme strouhanku, až je těsto dostatečně tuhé.
Ruce si namáčíme ve studené vodě a děláme kuličky, které si pokládáme na talířek posypaný strouhankou.
Potom je všechny naházíme do polévky, jakmile nám vyplavou, jsou uvařené.