Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.01. 2025
Dnes má svátek Tři králové
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kaldoun z drůbků

fotka Kaldoun z drůbků
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Kaldoun z drůbků:

300 g kachní nebo husí drůbky  | 1 cibule  | 100 g kořenová zelenina  | 2 lžíce máslo  | 3 lžíce hladká mouka  | 100 g rýže  | 0,3 l mléko  | 1 mletý muškátový květ  | 1 bobkový list  | špetka nové koření, celý pepř, petrželová nať, polévkové koření, sůl

Postup přípravy receptu Kaldoun z drůbků:

Drůbky očistíme, dobře propláchneme v teplé a studené vodě a dáme do osolené vody vařit. Přidáme očištěnou zeleninu, cibuli a 1 bobkový list, a po 3 kuličkách nového koření a celého pepře.Vařené drůbky přesekáme na menší kousky, žaludky a srdce nakrájíme na plátky. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, okořeníme jí mletým květem, a za stálého míchání přiléváme procezený vývar z drůbků. Přidáme propláchnutou rýži a vaříme asi 15 minut. Když je rýže měkká, přidáme do polévky drůbky, nakrájenou zeleninu a mléko. Po převaření dochutíme polévkovým kořením a sekanou petrželovou natí. Místo rýže můžeme do polévky zavařit buď těstoviny, nebo malé houskové knedlíčky.
Ke kaldounu přidáváme bílé pečivo.


Fotky receptu Kaldoun z drůbků:

Kaldoun z drůbků
Kaldoun z drůbků
Fotky vložil: MichelePrg,ivasupik 
Hodnocení receptu Kaldoun z drůbků
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !