MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 17.05. 2024
Dnes má svátek Aneta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polévka z bažanta

fotka Polévka z bažanta
Vložil:
Porcí:5
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Polévka z bažanta:

1 bažant (nejlépe bažantí slepice),  | 100 g kořenové zeleniny  | 1 cibule  | 2 lžíce másla  | 2 lžíce hladké mouky  | 3 kuličky celý pepř  |  muškátový květ  |  sůl  |  domácí nudle

Postup přípravy receptu Polévka z bažanta:

Bažanta očistíme a povaříme v osolené vodě. Přidáme na hrubém struhadle nastrouhanou nebo pokrájenou zeleninu, celý pepř a vaříme doměkka. V jiné nádobě na másle osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli, zaprášíme ji hladkou moukou a osmažíme dozlatova. Jíšku zalijeme prochladlým vývarem z bažanta a vaříme ještě asi 45 minut. Do polévky vložíme pokrájené maso a vnitřnosti z bažanta, okořeníme muškátovým květem a nakonec zavaříme domácí nudle.


Fotky receptu Polévka z bažanta:

Polévka z bažanta
Fotky vložil: BADAČA 
Hodnocení receptu Polévka z bažanta
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !