Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Lev - velký roční horoskop na rok 2025Lev - velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 15.07. 2025
Dnes má svátek Jindřich
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rukolová polévka

fotka Rukolová polévka
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Rukolová polévka:

250 g rukoly  | 1 cibule  | 900 ml zeleninového vývaru  | 200 g taveného smetanového sýra  | 100 ml smetany  | 60 g šunky  | 3 lžíce másla  |  citronová šťáva  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Rukolová polévka:

Šunku nakrájíme na nudličky a opečeme v pánvi na 2 lžičkách másla. Cibuli očistíme, pokrájíme nadrobno a na zbytku másla pečeme až zesklovatí. Rukolu omyjeme, pevnější konce odkrojíme a pár listů si dáme stranou na ozdobení polévky. Lístky rukoly (kromě těch na ozdobu) překrájíme. Přisypeme je k cibuli a krátce orestujeme. Potom přidáme tavený sýr. Když se roztaví, vše zalijeme vývarem. Přivedeme k varu a 10 minut na mírném ohni povaříme. Nakonec polévku rozmixujeme spolu se smetanou, ochutíme citrónovou šťávou, pepřem a solí.
Rukolovou polévku servírujeme v miskách ozdobenou opečenou šunkou a zbylou rukolou.


Fotky receptu Rukolová polévka:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Rukolová polévka
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !