MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 14.05. 2024
Dnes má svátek Bonifác
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tukožroustská polévka podle Petully

fotka Tukožroustská polévka podle Petully
Vložil:
Porcí:12
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 42

Použité suroviny receptu Tukožroustská polévka podle Petully:

1 ks Zelná hlávka  | 4 ks větší rajčata  | 5 ks papriky  | 1 ks bujon zeleninový  | špetka cayenský pepř  | špětka sůl

Postup přípravy receptu Tukožroustská polévka podle Petully:

Zeleninu nakrájíme na menší kousky a vaříme s bujonem po dobu asi jedné hodiny. Můžeme přidat i další zeleninu podle toho jakou máme doma např. celer nebo cibuli, díle přidáme podle chuti cayenský pepř a sůl. Vaříme dokud zelí nezměkne. Polévka nasytí na hodně dlouhou dobu a právem je nazývaná tukožroustká, při dietě se doporučuje jíst celý den v malých dávkách. Doporučuju zmrazit v menších porcích a skladovat na mražáku.


Fotky receptu Tukožroustská polévka podle Petully:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Tukožroustská polévka podle Petully
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles