Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 16.05. 2025
Dnes má svátek Přemysl
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí kulajda

fotka Jehněčí kulajda
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 35 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Jehněčí kulajda:

odřezky a kosti z jehněčího masa  | 1 brambora  | 1 velká mrkev  | 1 větší petržel  |  kousek celerové natě  | 1,5 l vody  | 1 dcl mléka  | 2 lžičky sekané natě kopru  | 4 lžičky jablečného octa  |  sůl  |  mletý černý pepř

Postup přípravy receptu Jehněčí kulajda:

Z připravovaného jehněčího masa vám obvykle zůstanou odřezky a kostičky. Ty mohou krásně posloužit jako základ jehněčího vývaru, který se při troše dobré vůle dokonce přiblíží tradiční kulajdě.
Kosti, odřezky a očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu přiveďte v osolené vodě k varu a nechte probublávat až do chvíle, kdy se vypaří zhruba 1/4 objemu vody. Přilijte 1 dcl mléka, 4 lžičky jablečného octa a přidejte sekaný kopr. Promíchejte, osolte, opepřete a podávejte.


Fotky receptu Jehněčí kulajda:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Jehněčí kulajda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !