Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 21.05. 2025
Dnes má svátek Monika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Polský boršč

fotka Polský boršč
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 180 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Polský boršč:

1/2 kg hovězího masa na polévku  | kousek uzeného  | kousek morkové kosti  | dle chuti kořenová zelenina  | 1 cibule  |  bobkový list  |  celý pepř  |  nové koření  | 1- 2 skleničky sterilované celé kuličkové řepy  |  voda

Postup přípravy receptu Polský boršč:

Ze všech ingrediencí kromě řepy uvaříme silný hovězí vývar. Po uvaření vyndáme maso a přidáme sterilovanou řepu i s nálevem. Polévka by měla mít jasně červenou barvu. Po přidání řepy necháme polévku vzkypět, ale nesmí se vařit, jinak ztratí barvu !!!!


Fotky receptu Polský boršč:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Polský boršč
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !