Postup přípravy receptu Pomerančový salát à la Dahab:
Z pomerančů odkrojíme vrchní a spodní špičku. Pomocí ostrého nože oloupeme kůru pomeranče tak, aby šťáva při loupání stékala do připravené misky. Z pomerančů vyloupeme dužinu bez blány a zbavíme pomeranče jadérek. Šťávu z pomerančů uložíme stranou. Mrkev nakrájíme na nudličky a vložíme ji do pomerančové šťávy. Poté přidáme citrónovou šťávu, cointreau, skořici a špetku soli. Důkladně promícháme a dáme i s pomeranči, které jsme nechali stranou, uložit do chladničky. Před podáváním slijeme šťávu, která se uvolnila z pomerančů. Dílky pomeranče naklademe do misky, v níž budeme salát podávat. Doprostřed vložíme nudličky z mrkve a ozdobíme lístky máty. Pomeranč ještě poprášíme skořicí a navrch přidáme jadérka z granátového jablka.
Fotky receptu Pomerančový salát à la Dahab:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!