Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Poněšický toast

fotka Poněšický toast
Vložil:
Porcí:1
Doba přípravy: 25 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Poněšický toast:

400 g kančí plece  | 1 balení toustový chléb  | 120 g sýra Eidam  | 40 g oleje  | 2 ks cibule  | 2 ks ster. kapie  | 100 g zeleninového leča  |  kyselá okurka  |  feferonky  |  kečup  |  podle chuti česnek  |  mletý pepř, čili koření, sůl

Postup přípravy receptu Poněšický toast:

Zvěřinu uvaříme a nakrájíme na nudličky. Na oleji podusíme cibuli( ale nemusíme), přidáme vařené maso a kapie nakrájené na proužky. Slabě orestujeme, vmícháme lečo, nakrájenou okurku, nadrobno rozsekané feferonky, kečup, pepř, čili koření, utřený česnek a sůl. Prohřejeme, navrstvíme na tousty, přikryjeme sýrem a zapečeme.
Poněšický toast ozdobíme kapií.


Fotky receptu Poněšický toast:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Poněšický toast
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !