Vložil: | Francoias |
Porcí: | 1 |
Doba přípravy: | 25 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 8 |
|
|
Použité suroviny receptu Poněšický toast:
400 g kančí plece
| 1 balení toustový chléb
| 120 g sýra Eidam
| 40 g oleje
| 2 ks cibule
| 2 ks ster. kapie
| 100 g zeleninového leča
| kyselá okurka
| feferonky
| kečup
| podle chuti česnek
| mletý pepř, čili koření, sůl
Postup přípravy receptu Poněšický toast:
Zvěřinu uvaříme a nakrájíme na nudličky. Na oleji podusíme cibuli( ale nemusíme), přidáme vařené maso a kapie nakrájené na proužky. Slabě orestujeme, vmícháme lečo, nakrájenou okurku, nadrobno rozsekané feferonky, kečup, pepř, čili koření, utřený česnek a sůl. Prohřejeme, navrstvíme na tousty, přikryjeme sýrem a zapečeme.
Poněšický toast ozdobíme kapií.
Fotky receptu Poněšický toast:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!