Použité suroviny receptu Pórek zapečený v jogurtu:
500 g pórku
| 100 g tvrdého sýra
| 150 šunky
| 150 ml jogurtu
| 1 vejce
| mletá sladká paprika
| petrželka
| 40 g másla
| sůl
Postup přípravy receptu Pórek zapečený v jogurtu:
Očištěný pórek krátce povaříme v osolené vodě. Necháme okapat a vložíme do máslem vymazané zapékací misky. Posypeme strouhaným tvrdým sýrem a na kostičky nakrájenou šunkou. Přelijeme jogurtem, ve kterém jsme rozmíchali ¼ lžičky mleté sladké papriky, sůl a jemně posekanou petrželku. Ve středně vyhřáté troubě zapékáme 20 až 30 minut. Podáváme s bramborem.
Fotky receptu Pórek zapečený v jogurtu:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!