Použité suroviny receptu Pórková polévka s treskou a krevetami:
200 g tresky
| 200 g krevet
| 0,8 l rybího vývaru
| 2 mrkve
| 2 brambory
| 300 g pórku
| šťáva z 1/2 citronu
| 4 lžíce másla
| 6 lžic smetany
| sůl
| pepř
| kopr
Postup přípravy receptu Pórková polévka s treskou a krevetami:
Na másle osmažíme nahrubo nastrouhanou mrkev a přidáme na kostičky nakrájené brambory a kolečka pórku. Přilijeme rybí vývar a uvaříme doměkka. Tresku nakrájíme na kostičky, pokapeme citronem, osolíme, opepříme, přidáme spařené krevety a necháme v chladu marinovat. Zeleninu rozmixujeme. Vložíme smetanu, připravené tresčí maso a krevety. Asi 5 minut povaříme. Před podáváním dochutíme a doplníme nasekaným koprem.
Fotky receptu Pórková polévka s treskou a krevetami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!