Postup přípravy receptu Pošírovaný halibut s restovanou zeleninou a hříbkovou pěnou:
Do většího kastrolu dáme zeleninu, koření a víno, přivedeme k varu, vložíme filety halibuta kůží nahoru a pomalu táhneme asi 10 minut.
Vývar z kostky MAGGI Zlatého houbového bujónu necháme v rendlíku zredukovat na polovinu, přidáme pokrájené hřiby, dobře povaříme a rozmixujeme. Směs prolisujeme přes jemné síto a postupně zašleháme vychlazené máslo. Osolíme a opepříme dle chuti.
Fazolky a brambory předvaříme, scedíme a opečeme na másle spolu s cibulkou dohněda. Dochutíme MAGGI Harmonií Chuti.
Fotky receptu Pošírovaný halibut s restovanou zeleninou a hříbkovou pěnou:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!