Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 10.10. 2024
Dnes má svátek Marina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pošírovaný losos

fotka Pošírovaný losos
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Pošírovaný losos:

4 porce čerstvého lososa  | 500 g čerstvého špenátu  | 200 g řapíkatého celeru  | 100 g slaniny  | 3 dl bílého vína  | 0,5 dl vinného octa  | 2 lžíce sójové omáčky  | 1 citron  | 1 lžička cukru  |  mletý bílý pepř  |  sůl

Postup přípravy receptu Pošírovaný losos:

Lososa opláchneme, osolíme a opepříme. Do hrnce nalijeme víno, 1 dl vody, přidáme šťávu z citronu, citronovou kůru a přivedeme k varu. Oheň stáhneme, do hrnce umístíme pařáček na knedlíky, vložíme do něj porce lososa a v páře vaříme 12 minut. Mezitím v kastrůlku rozehřejeme kostičky slaniny. Přidáme kostičky celeru a opékáme 2-3 minuty. Potom přidáme ocet, cukr, špetku soli, sójovou omáčku a stáhneme z tepla. Špenát natrháme na kousky, promícháme s omáčkou, upravíme na talíře, přidáme porce lososa a ihned podáváme.


Fotky receptu Pošírovaný losos:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pošírovaný losos
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !