Vložil: | Ivbara |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 30 min |
Hodnocení: |
![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif) ![10/10, hlasovalo 2 +](/layout/obrazky/hodnoceni-hvezda-fialova.gif)
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Pošumavká kulajda:
1 cibule
| 2- 3 hrsti sušených hub, lze i naložené, čerstvé, z mrazáku
| 3 brambory
| 1 mrkev
| 4-5 listy bobkový list
| 5-6 kuličky nové koření
| 4 kuličky pepř
| sůl
| mouka polohrubá
| 1 smetana kyselá
| dle chuti ocet
| 2-3 vejce
Postup přípravy receptu Pošumavká kulajda:
Dáme vařit mrkev, brambory, cibuli na kostičky, houby - sušené předem namočené, divoké koření, sůl. Když je skoro měkké, zahustíme moukou a smetanou, tu až nakonec, aby se směs nesrazila. Odstavené ochutíme octem dle chuti. Uvaříme natvrdo vejce, oloupeme, nakrájíme na kostky a dáme do uvařené polévky. Dobrou chuť.
Fotky receptu Pošumavká kulajda:
Fotky vložil: MichelePrg,hanina51