500 g mletého hovězího
| 2 lžíce másla
| 1 velká cibule
| 150 ml červeného vína
| 250 ml rajského protlaku
| parmazán
| sůl
| pepř
| tymián
| těstoviny
Postup přípravy receptu Pravé italské těstoviny:
Osmahneme si cibulku dozlatova, přidáme mleté maso a zprudka orestujeme. Když maso chytne zlatavou barvu, přidáme rajský protlak a okořeníme. Necháme vařit na mírném ohni 30 minut, dokud není masíčko uvařené. Na závěr přidáme víno a máslo a ještě asi 10 minut povaříme. Pro zlepšení chuti i zhoustnutí omáčky můžeme použít parmazán, ale je možné použít i trošku jíšky.
Těstoviny se dají použít všechny typy od penne až po špagety a navrch hustě posypat parmazánem. Dobrou chuť!
Fotky receptu Pravé italské těstoviny:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!