Vložil: | Maartinka |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 4 |
|
|
Použité suroviny receptu Pražma s otevřenými lasagnemi:
4 (8 filetů) pražmy královské
| sůl, pepř, olivový olej
| 8 plátků lasagní
| 200 g cukety
| 200 g lilku
| 200 g jarní cibulky
| 100 g rajčat
| 30 g česneku
| žloutková pěna :
| 3 žloutky
| snítka estragonu
| sůl, pepř
Postup přípravy receptu Pražma s otevřenými lasagnemi:
Filety ryby okořeníme solí a pepřem, pokapeme olejem a necháme odpočinout. Nakrájíme připravenou zeleninu
na dvou pánvích na troše olivového oleje opékáme zvlášť rybí steaky a zeleninu (zeleninu osolíme a opepříme až na závěr). Ve vroucí osolené vodě s olejem uvaříme lasagne, posekáme si snítku estragonu a v misce smícháme se solí, pepřem, limetkovou šťávou, bílým vínem (může být i sekt); přidáme žloutky a tuto směs vyšleháme nad vodní lázní do pěny
lasagne prokládáme zeleninou, na vrch pečený steak, přelijeme estragonovou pěnou, ozdobíme snítkou estragonu.
Fotky receptu Pražma s otevřenými lasagnemi:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!