Vložil: | Mangovka |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 60 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Baštýřský guláš:
800 g kapra
| 50 g slaniny
| 2 cibule
| 60 g sádla
| 40 g hladké mouky
| 2 stroužky česneku
| podle chuti: křen, kmín, mletý pepř, mletá paprika, sůl
Postup přípravy receptu Baštýřský guláš:
Očištěného kapra nasekáme na kusy 50 g těžké, osolíme, opepříme a opečeme na části sádla. Na zbytku sádla osmažíme dočervena drobně nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, vložíme kousky ryby, přidáme kmín, třený česnek, podlijeme vodou nebo rybím vývarem a dusíme do měkka. Pak kapra vyjmeme, šťávu vydusíme na tuku, zaprášíme moukou, orestujeme, zalijeme vodou nebo vývarem a provaříme. Šťávu přeléváme na porce kapra a zdobíme nastrouhaným křenem.
Fotky receptu Baštýřský guláš:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!