Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
21. 07. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Opilé vepřové jednohubky s ovocem: Vepřové plátky nakrájíme na malá kolečka. Pak je po obou stranách orestujeme v horkém oleji. Dochutíme solí, pepřem a zastříkneme brandy.
Vychladlé filety ozdobíme zakysanou smetanou dochucenou byl ... …více»
|
20. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Sýrové kostičky s česnekem: Eidamský sýr (množství podle potřeby) nakrájíme na kostičky. Vložíme nejlépe do igelitového sáčku.
Zakápneme troškou oleje. Nasypeme grilovací koření, aby byly kostičky pěkně obalené (proto ten olej, ... …více»
|
20. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Vepřový váleček pečený s pórkem a klobásou: Vepřový váleček očistíme, naplníme pórkem, mrkví a klobásou,
osolíme a pečeme do měkka. Před podáváním maso tranžírujeme na
několik pravidelných plátků. Na talíř rovnáme pravidelně tak, aby byla v ... …více»
|
20. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Pikantní rajčatové toasty: Rajčata křížem naříznout, přelít vroucí vodou a sloupnout. Rozčtvrtit je, vydlabat zrnka a nakrájet na kostičky. Oloupat cibuli i česnek a najemno nakrájet. V pánvi zahřát olej a obojí podusit. Potom ... …více»
|
20. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Salámové preclíky: Uzeninu nastrouháme nebo umeleme, přidáme sýr a spojíme s ušlehanými bílky. Okořeníme podle chuti. Listové těsto rozválíme, potřeme náplní a pevně srolujeme. Režnou nití krájíme slabší šneky, které po ... …více»
|
20. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Topinky se svíčkovými medailonky : Plátky chleba osmažíme po obou stranách. Ze svíčkové nakrájíme řezy asi 1/2 cm vysoké, naklepeme, osolíme, opepříme a v rozpáleném sádle asi 3 minuty prudce opékáme, pak je přendáme do kastrolu s roze ... …více»
|
19. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Topinky s párky po vídeňsku: Párky trochu prohřejeme v horké vodě, osušíme je a slabě opečeme. Opečené párky zabalíme do tenkých plátků chleba, spíchneme párátkem a po všech stranách dozlatova osmažíme. ... ... …více»
|
19. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Kuřecí kůže s okurkou: Je to úsporný předkrm, na který můžete využít zbytky kuřecích kůží, nastřádané v mrazničce. Kůže nejprve uvařte v mírně osolené vodě. Vařte maximálně půl hodiny, kůže nesmějí být příliš měkké, rozvaře ... …více»
|
19. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Placičky šao-ping: Do hladké mouky promíchané se špetkou soli přidáváme po lžících horkou vodu, až zpracujeme tužší těsto. Necháme ho asi ½ hodiny odležet pod ubrouskem. Pak ho rozválíme na placku (jako na nudl ... …více»
|
19. 07. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Kuřecí pěna na chlebíčky: Maso dvakrát umeleme v masovém mlýnku, přidáme trochu vypečené šťávy, aby maso nevyschlo. Změklé máslo utřeme se solí, vmícháme mleté kuřecí maso, dochutíme pepřem a vyšleháme do pěny.
Mažeme na plát ... …více»
|