Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 30.01. 2025
Dnes má svátek Robin
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Opilé vepřové jednohubky s ovocem

Opilé vepřové jednohubky s ovocem
21. 07. 2008 Vepřové maso ++++______
Příprava receptu Opilé vepřové jednohubky s ovocem: Vepřové plátky nakrájíme na malá kolečka. Pak je po obou stranách orestujeme v horkém oleji. Dochutíme solí, pepřem a zastříkneme brandy. Vychladlé filety ozdobíme zakysanou smetanou dochucenou byl ... …více»

Sýrové kostičky s česnekem

Sýrové kostičky s česnekem
20. 07. 2008 Předkrmy ++++______
Příprava receptu Sýrové kostičky s česnekem: Eidamský sýr (množství podle potřeby) nakrájíme na kostičky. Vložíme nejlépe do igelitového sáčku. Zakápneme troškou oleje. Nasypeme grilovací koření, aby byly kostičky pěkně obalené (proto ten olej, ... …více»

Vepřový váleček pečený s pórkem a klobásou

Vepřový váleček pečený s pórkem a klobásou
20. 07. 2008 Předkrmy ++++++-___
Příprava receptu Vepřový váleček pečený s pórkem a klobásou: Vepřový váleček očistíme, naplníme pórkem, mrkví a klobásou, osolíme a pečeme do měkka. Před podáváním maso tranžírujeme na několik pravidelných plátků. Na talíř rovnáme pravidelně tak, aby byla v ... …více»

Pikantní rajčatové toasty

Pikantní rajčatové toasty
20. 07. 2008 Předkrmy +++-______
Příprava receptu Pikantní rajčatové toasty: Rajčata křížem naříznout, přelít vroucí vodou a sloupnout. Rozčtvrtit je, vydlabat zrnka a nakrájet na kostičky. Oloupat cibuli i česnek a najemno nakrájet. V pánvi zahřát olej a obojí podusit. Potom ... …více»

Salámové preclíky

Salámové preclíky
20. 07. 2008 Předkrmy +++++_____
Příprava receptu Salámové preclíky: Uzeninu nastrouháme nebo umeleme, přidáme sýr a spojíme s ušlehanými bílky. Okořeníme podle chuti. Listové těsto rozválíme, potřeme náplní a pevně srolujeme. Režnou nití krájíme slabší šneky, které po ... …více»
 

Topinky se svíčkovými medailonky

Topinky se svíčkovými medailonky
20. 07. 2008 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Topinky se svíčkovými medailonky : Plátky chleba osmažíme po obou stranách. Ze svíčkové nakrájíme řezy asi 1/2 cm vysoké, naklepeme, osolíme, opepříme a v rozpáleném sádle asi 3 minuty prudce opékáme, pak je přendáme do kastrolu s roze ... …více»

Topinky s párky po vídeňsku

Topinky s párky po vídeňsku
19. 07. 2008 Předkrmy ++++-_____
Příprava receptu Topinky s párky po vídeňsku: Párky trochu prohřejeme v horké vodě, osušíme je a slabě opečeme. Opečené párky zabalíme do tenkých plátků chleba, spíchneme párátkem a po všech stranách dozlatova osmažíme. ... ... …více»

Kuřecí kůže s okurkou

Kuřecí kůže s okurkou
19. 07. 2008 Předkrmy +_________
Příprava receptu Kuřecí kůže s okurkou: Je to úsporný předkrm, na který můžete využít zbytky kuřecích kůží, nastřádané v mrazničce. Kůže nejprve uvařte v mírně osolené vodě. Vařte maximálně půl hodiny, kůže nesmějí být příliš měkké, rozvaře ... …více»

Placičky šao-ping

Placičky šao-ping
19. 07. 2008 Předkrmy ++++++____
Příprava receptu Placičky šao-ping: Do hladké mouky promíchané se špetkou soli přidáváme po lžících horkou vodu, až zpracujeme tužší těsto. Necháme ho asi ½ hodiny odležet pod ubrouskem. Pak ho rozválíme na placku (jako na nudl ... …více»

Kuřecí pěna na chlebíčky

Kuřecí pěna na chlebíčky
19. 07. 2008 Předkrmy ++++++++__
Příprava receptu Kuřecí pěna na chlebíčky: Maso dvakrát umeleme v masovém mlýnku, přidáme trochu vypečené šťávy, aby maso nevyschlo. Změklé máslo utřeme se solí, vmícháme mleté kuřecí maso, dochutíme pepřem a vyšleháme do pěny. Mažeme na plát ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !