![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečená vinná klobása na černém pivu: Klobásu zamotáme do koleček a spíchneme špejlí. Poté je krátce opečeme na sádle a podlijeme černým pivem smíchaným s hořčicí. Dáme na pekáčku do trouby na 20 minut dopéci.
... ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Piškotové tajemství: Piškoty slepujeme k sobě marmeládou nebo Nugetou. Namáčíme piškoty v čokoládové polevě, zdobíme oříškem, mandlí nebo kandovaným ovocem. Necháme v chladu ztuhnout. ... ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Banány: Babány nakrájíme podélně. Mezitím svaříme oba cukry s mlékem, rumem a přidáme zvlášť rozmíchané žloutky. Vymastíme formu, nalejeme směs i s banány. Zapékáme 20 - 30 min. ... ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zavináče se škvarky: Droždí rozpustíme ve smetaně s cukrem a necháme vzejít kvásek. Mouku a sůl prosejeme do mísy a přidáme 1 vejce a strouhané máslo. Vlijeme kvásek, vypracujeme tužší těsto necháme kynout asi 30 min
Vyv ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vejce plněná, zdobená kaviárem: Natvrdo vařená vejce oloupeme, příčně rozkrojíme a špičky bílků
trochu skrojíme, aby půlky vajec dobře stály. Žloutky opatrně
vyjmeme (abychom nepoškodili bílek) a prolisujeme je do másla
utřené ... …více»
|
![]() |
21. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jednohubky z kostí: Do papiňáku nalejeme vodu a vložíme morkové kosti. Vaříme cca 30 minut. Po půl hodině vypneme sporák a namažeme krajíce chleba hořčicí. Kosti vyjmeme a obsah rozetřeme na chleba. Pak osolíme a opepřím ... …více»
|
![]() |
21. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná chlebíčková veka: Veku v polovině rozkrojíme a dlouhým nožem střídku vyjmeme. Asi třetinu střídky zvlhčíme mlékem nebo smetanou. Změklé máslo utřeme se sýrem a promícháme se střídkou. Šunku, oloupaná vejce a okurku nad ... …více»
|
![]() |
21. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šneci na toastu: Na toastový chléb namažeme barevnou pomazánku a pomocí sýrové rolády a vejce dozdobíme šnečka.
Příprava pomazánky:
Máslo utřeme spolu se sýrem. Přidáme drobně nasekaná vejce, papriky a nastrouhaný ... …více»
|
![]() |
21. 07. 2008 Předkrmy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cizrna na paprice: Cizrnu namočíme přes noc, ráno vodu slijeme a dáme do papiňáku. Zalijeme vodou tak, aby byla potopená, raději 1 cm nad. Přidáme lžičku saturejky, nesolíme. Dáme vařit, po natlakování snížíme příkon n ... …více»
|