Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 26.10. 2025
Dnes má svátek Erik
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Prejt z čočky

fotka Prejt z čočky
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  ++++++++++
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Prejt z čočky:

250 g čočky  | 150 g jáhel  | 1 cibule  | 2 stroužky česneku  | 60 g sádla  | 3 zrnka nového koření  |  majoránka  |  pepř, sůl

Postup přípravy receptu Prejt z čočky:

Čočku vypereme a na 2 hodiny namočíme do studené vody. Pak ji v téže vodě bez soli uvaříme do poloměkka. Přebrané jáhly dvakrát spaříme, s novým kořením přidáme k čočce a uvaříme doměkka. Odstavíme, okořeníme a osolíme. Smícháme s nakrájenou cibulí, prolisovaným česnekem, sádlem, z něhož část použijeme na vymazání pekáče. Hmotu do něj nalijeme a dáme zapéci na 20-30 minut do trouby. Podáváme s chlebem nebo bramborami a nakládanou zeleninou ve sladkokyselém nálevu. Chutná a voní jako opravdový prejt.


Fotky receptu Prejt z čočky:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Prejt z čočky
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !