Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Překládané zelí

fotka Překládané zelí
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 7

Použité suroviny receptu Překládané zelí:

600 g kysaného zelí  | 100 g uzené slaniny  | 1 cibule  | 250 g masa z plecka  |  mletá paprika sladká  |  sůl  |  mletý pepř  |  masový vývar  | 120 g rýže  | 1 lžička oleje  | 150 g uzené klobásy  | 1 lžíce sádla  | 250 ml smetany  | 2 kusy koření-hřebíčku

Postup přípravy receptu Překládané zelí:

Kysané zelí pokrájíme a podusíme na polovině pokrájené uzené slaniny. Zbytek slaniny pokrájíme na malé kostičky, opražíme, přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, a zpěníme.Přidáme na kostky nakrájené vepřové maso, opražíme, osolíme, okořeníme, zaprášíme paprikou. Podlijeme masovým vývarem a dusíme do poloměkka. Rýži podusíme se lžící oleje špetkou soli a hřebíčkem do poloměkka. Uzenou klobásu oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Do vymaštěné zapékací mísy ukládáme střídavě podušené kysané zelí, rýži, dušené maso, a kolečka klobásy. Navrch dáme vrstvu kysaného zelí, polijeme smetanou a zapečeme ve vyhřáté troubě asi 20-30 minut.


Fotky receptu Překládané zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Překládané zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !