Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Překvapení na grilu v alobalu

fotka Překvapení na grilu v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Překvapení na grilu v alobalu:

500 g brambor  | 4 rajčata  |  pepř  |  sůl  | 4 papriky  | 200 g eidamu  | 200 g angl. slaniny  | 4 cibule  | 4 klobásy  |  gril. koření

Postup přípravy receptu Překvapení na grilu v alobalu:

Na každou porci si připravíme kus alobalu, který omastíme olejem. Brambory očistíme a spolu s uzeninou nakrájíme na kolečka. Stejně nakrájíme i papriku, rajče a cibuli. Sýr nastrouháme.
Na alobal klademe: kolečka syrových brambor, plátky anglické slaniny, kolečka klobásky nebo točeného salámu, papriku, rajče a cibuli. Vše zasypeme hustě strouhaným sýrem, můžeme okořenit grilovacím kořením a podobně.
Alobal dobře zabalíme tak, aby otvor zůstal nahoře a mohli jsme kontrolovat stav upečení. Překvapení v alobalu poklademe na plech nebo na rošt a pečeme, grilujeme asi půl hodiny. Koukneme se, zda jsou brambory měkké a sýr rozpečený, a můžeme podávat.


Fotky receptu Překvapení na grilu v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Překvapení na grilu v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !