Vložil: | Torta |
Porcí: | 6 |
Doba přípravy: | 80 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 2 |
|
|
Použité suroviny receptu Přesnídávková polévka s vepřovým masem:
200 g vepřového masa (z plece, ramínka či kolena)
| 2 brambory
| kousek celeru, mrkve a petržele
| 2 rajčata
| 2 papriky
| 3 lžíce rajčatového protlaku
| 1 cibule
| 2 lžíce oleje
| 1 lžička hladké mouky
| dle chuti: mletá paprika
| 1 bobkový list
| několik kuliček pepře a nového koření
| dle chuti: ocet a sůl
| 1,5-2 l vody
Postup přípravy receptu Přesnídávková polévka s vepřovým masem:
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostičky, osmahneme, poprášíme mletou paprikou, osolíme, přidáme koření, znovu osmahneme, zalijeme vodou a vaříme. Když je maso téměř měkké, přidáme očištěnou kořenovou zeleninu pokrájenou na kostičky, nakrájené brambory, papriky a rajčata. Vmícháme rajčatový protlak a nasucho osmahnutou mouku, kterou jsme rozmíchali s malým množstvím vody. Vše společně povaříme do změknutí. Hotovou polévku dochutíme octem a podle chuti osolíme.
Fotky receptu Přesnídávková polévka s vepřovým masem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!