![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přílohové smetanové brambory: Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka cca 5 mm tlustá.Cibuli opoupeme a nakrájíme na kolečka. Zapékací misku vymažeme máslem a jako rybí šupiny do ní postupně skládáme střídavě brambory a cibuli. O ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní rýžové smaženky: Rýži uvaříme v osolené vodě a přidáme lžičku nebo dvě kari. Potom do rýže přidáme sýr a vejce, dochutíme. Promícháme a směs necháme vychladnout. Z vychladlé kaše nabíráme lžící noky, které obalujeme v ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Koprové brambory: Brambory očitíme kartáčkem a uvaříme ve slané vodě. Na lžíci másla osmahneme česnek nadrobno nakrájený. Dáme do misky, přídáme nadrobno kopr, olivový olej, citronovou šťávou, solí, pepřem. Teplé uvaře ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemná brokolicová kaše: Rozmixujeme brambory, mléko, máslo, sůl a uděláme kaši. Podusíme brokolici, rozmixujeme a smícháme s bramborovou kaší a nakonec zjemníme smetanou. Baby karotku prohřejeme na másle a podáváme spolu s k ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skvělé špekové knedlíky: Na másle opečeme na drobné kostky pokrájený bůček a pečivo. Vše vsypeme do mísy a smícháme s mlékem a rozšlehanými vejci, solí, muškátovým květem, petrželkou a necháme nasáknout. Přisypeme mouku, tak ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fenyklová kaše: Uděláme z brambor, mléka, másla, soli kaši. Najemno nasekaný fenykl opečeme na 1/2 másla, přidáme cukr, přidáme cukr. Smícháme ho s kaší z brambor. Kaši můžeme i zapéct v troubě. ... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketové pyré: Cukety nakrájíme a spoelčně s nasekanu bazalkou, tymiánem a cibulí opečeme na oleji. Přilijeme vývat z bujonu, ocet, muškátový oříšek, sůl a vaříme 20 minut. Směs rozmixujeme a postupně ... ... …více»
|
![]() |
14. 03. 2008 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Palenta: 1 litr vody přivedeme k varu a rozpustíme v ní slepičí bujóny. Pomalu a za stálého míchání přisypáváme kukuřičnou mouku a dáváme pozor, aby se nedělaly hrudky. Okořeníme pepřem, snížíme teplotu ... .. ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborová kaše říznutá česnekem: Rozehřejte troubu na 230° C. Vložte pekáč s česnekem. Ten před tím rozřízněte napříč na poloviny, osolte, opepřete a pokapejte olejem. Natočený řeznou plochu nahoru položte na pekáč a pečte zhruba 40 ... …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zastřená vejce: Do osolené vody přidáme ocet a vodu přivedeme k varu. Poté snížíme příkon tepla. Vejce vklepneme do naběračky a vložíme do vody, kterou udržujeme pod bodem varu. Vejce, které se ve vodě srazilo, ... ... …více»
|