![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Olivy marinované v citrónu: Olivy necháme v cedníku okapat. Očistíme a pokrájíme chilli papriku a česnek. Rozmarýnové větvičky smícháme s olivami a přidáme prolisovaný česnek. Zalijeme olejem a citrónovou šťávou a necháme nejmén ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bio dýňová kaše: Oloupané brambory pokrájejte na kousky a uvařte v osolené vodě doměkka. Stejně tak povařte oloupanou dýni pokrájeno na kousky. Brambory rozmačkejte, dýni rozmixujte, promíchejte dohromady, osolte, ope ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené okurky: Neoloupané okurky rozkrojíme, zbavíme semínek a nakrájíme na větší kostky. Na oleji zpěníme prolisovaný česnek a nadrobno nakrájenou cibuli. Vmícháme okurky a za častého míchání osmahneme. Podlijeme v ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tykev na smetaně: Oloupanou tykev nadrobno nastrouháme. Na másle zpěníme nakrájeno cibuli, přidáme nastrouhanou tykev a za občasného zamíchání dusíme do poloměkka. Vmícháme smetanu rozmíchanou s hladkou moukou, ochutím ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mrkev s rozinkami: Rozinky necháme ve vlažné vodě změknout. Na oleji a másle osmahneme na kolečka nakrájenou mrkev a nadrobno nakrájeno cibuli, přidáme scezené rozinky, tymián a bobkový list, osolíme a opepříme. Podlije ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené kysané zelí: Kysané zelí podlijeme vroucí vodou, ochutíme, kmínem, solí a dusíme doměkka. Na oleji nebo sádle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme mouku a připravíme světlou jíšku. Zředíme ji vodou a přidáme kysané ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené červené hlávkové zelí na víně: Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené zelí, kmín, sůl, ocet, podlijeme trochou vody a za občasného zamíchání dusíme téměř doměkka. Zelí zaprášíme moukou, podlijeme červeným ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravské dušené bílé hlávkové zelí: Na kostičky nakrájenou slaninu osmahneme na oleji nebo na sádle dozlatova. Přidáme nakrájeno cibuli a necháme ji zesklovatět. Vmíháme mouku a připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji asi 100 ml vody a za ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu České dušené bílé hlávkové zelí: Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji nebo na sádle, přidáme zelí nakrájené na nudličky, osolíme, ochutíme kmínem a za občasného míchání dusíme téměř doměkka. Podle potřeby nepatrně podléváme vodou. Zel ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fritátové omeletové nudle: Vejce rozmícháme v mléce, osolíme a přidáme mouku, aby vzniklo řídké těstíčko. Upečeme omelety, stočíme je a nakrájíme na silnější nudle. Nakrájené osmažíme na oleji. ... ... …více»
|