Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Řecké brambory

Řecké brambory
25. 02. 2008 Přílohy ++-_______
Příprava receptu Řecké brambory : Brambory oloupeme, opláchneme a nakrájíme na osminky. Česnek nasekáme na jemno. Na pánvi rozpálíme olivový olej, na kterém opečeme brambory. Asi po pěti minutách přidáme česnek a oregano. Téměř hotové ... …více»

Zelí na červeném víně

Zelí na červeném víně
25. 02. 2008 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Zelí na červeném víně : Cibuli nakrájíme na drobno, zelí nasekáme. Na roztavený tuk hodíme cukr a vytvoříme karamel, do kterého přidáme zelí a cibuli, osolíme, dochutíme kmínem, zalijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme ... …více»

Česnekový špenát

Česnekový špenát
25. 02. 2008 Přílohy ++-_______
Příprava receptu Česnekový špenát : Špenát opláchneme, osušíme a případně zbavíme větších stonků. Listy špenátu vaříme 1 minutu na páře (bohatě stačí protože ideální je lehce tvrdší) a pak přeložíme do misky. Na pánvi rozpálíme máslo a ... …více»

Červená řepa k pečenému masu

Červená řepa k pečenému masu
25. 02. 2008 Přílohy +++++_____
Příprava receptu Červená řepa k pečenému masu : Řepu uvaříme nebo upečeme ve slupce. Po vychladnutí ji oloupeme a nastrouháme na struhadle podle vlastních preferencí na hrubo nebo na jemno. Cibuli oloupeme, nasekáme na drobno a osmažíme na másle. P ... …více»

Červené zelí po slezsku

Červené zelí po slezsku
25. 02. 2008 Přílohy +++++_____
Příprava receptu Červené zelí po slezsku : Cibuli a bůček nakrájíme a společně osmažíme. Zelí nakrájíme, zalijeme vodou, přidáme bobkový list a nové koření a vaříme do poloměkka. Po deseti minutách scedíme a necháme trochu vývaru. Přidáme sůl ... …více»
 

Bílé hlávkové zelí na smetaně

Bílé hlávkové zelí na smetaně
24. 02. 2008 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Bílé hlávkové zelí na smetaně: Zelí nakrájíme na nudličky, podlijeme osolenou vodou a krátce podusíme bez pokličky. Zelí scedíme a necháme okapat. Do rozehřátého másla vložíme zelí. Osolíme, opepříme a podlijeme smetanou. Zvolna du ... …více»

Růžičková kapusta na slanině a majoránce

Růžičková kapusta na slanině a majoránce
24. 02. 2008 Zeleninová jídla +++++_____
Příprava receptu Růžičková kapusta na slanině a majoránce: Kapustičky krátce povaříme v mírně osolené vodě, scedíme je a necháme okapat. Na oleji osmahneme nakrájenou cibuli a kostečky slaniny dozlatova. Vmícháme kapustičky a za občasného promíchání je trochu ... …více»

Cibule na hořčici

Cibule na hořčici
24. 02. 2008 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Cibule na hořčici: Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle, podlijeme vínem a když se víno vydusí, zaprášíme ji moukou a podlijeme trochou vývaru smíchaného s hořčicí. Dusíme pod pokličkou ještě 10-15 minut téměř ... …více»

Smažené brambory s tymiánem

Smažené brambory s tymiánem
24. 02. 2008 Přílohy ++++-_____
Příprava receptu Smažené brambory s tymiánem: Brambory okrájíme, nastrouháme na tenké plátky a osušíme. Citron důkladně omyjeme horkou vodou, nastrouháme kůru a vymačkáme šťávu. Máslo s olejem rozehřejeme v pánvi a zesklovatíme na něm cibuli. Vmí ... …více»

Kuskusové kostky

Kuskusové kostky
23. 02. 2008 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Kuskusové kostky: Kuskus zalijeme horkou vodou a necháme asi 15 minut nabobtnat, poté ho osolíme i můžeme jinak dokořenit - kmín, zázvor, kari. Připravíme si pekáček, vymažeme ho tukem a vysypeme strouhankou. Na dno dá ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !