![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
5. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketové knedlíky: Omytou ale neoloupanou cuketu nastrouháme na hrubém struhadle. Šťávu nesléváme nebo slité nahradíme mlékem. Nastrouhanou cuketu pečlivě promícháme s přísadami, podle chuti osolíme a pak vytváříme kned ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bhútory: Bhútory jsou vyrobeny z kvašeného těsta, jehož sytost je doplněna rozpuštěným ghee. Smaží se na rozpáleném oleji dokud se nenafouknou a nezezlátnou.
Cukr, mouku, jedlou sodu a jogurt dejte do misky a ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Čapáty: Jsou to kulaté ploché nekvašené placky vyrobené z celozrnné mouky. Smaží se narychlo na pánvi nebo na plotně. Do veliké misky prosijte celozrnnou mouku, 30 g hladké mouky a podle chuti sůl. Odstraňte ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Bramborová jídla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bosáky z dalamánků : Brambor nastrouháme nebo rozmixujeme, přebytečnou vodu slijeme, přidáme na kostičky nakrájený dalamánek, osolíme promícháme. Z těsta vytvarujeme koule, které vaříme asi 10 minut.
... ... ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Báječné špekové knedlíky: Na másle orestujeme na drobné kostky pokrájený bůček a pečivo. Vše vsypeme do mísy a smícháme s mlékem a rozšlehanými vejci.
Ochutíme MAGGI Harmonií chuti, solí, muškátovým květem a sekanou petržel . ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krutónky: Z veky vykrajujeme různé tvary a vysmažíme v rozpáleném oleji dorůžova. Olejem nešetříme. Krutónky se hodí k dušené zelenině a poslouží nám výborně jako příloha k různým minutkám z masa. ... ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Frikadelky se zeleninou: Mrkev nastrouháme, cibuli nakrájíme. Maso promícháme se žloutkem, bylinkami, solí, cibulí a mrkví.
Z masa vytvarujeme frikadelky (koule) a opečeme na oleji, aby získaly křupavou kůrčičku. Servírujeme ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové krokety s houbami: Ve slupce uvařené brambory oloupeme a najemno nastrouháme. Slaninu nakrájíme na kostičky a společně s nakrájenou cibulí orestujeme, přidáme houby a asi 10 minut podusíme. Brambory promícháme s vejci, ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramboráčky se zeleninou: Papriky omyjeme, rozpůlíme a očistíme, cukety omyjeme a očistíme. Obě přísady nakrájíme na kostičky a zhruba 5 minut opékáme v hrnci s rozehřátým olejem. Česnek oloupeme, prolisujeme a přidáme do hrnc ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bílé zelí pro gurmány: Zelí a papriku nakrájíme na proužky a podusíme na oleji spolu s kořením. Po chvíli přilijeme bílé víno a dusíme do poloměkka. Pak přidáme neloupaná, na čtvrtky rozkrájená jablka a udusíme. Podáváme j ... …více»
|