![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Francouzské hranolky: Smícháme dohromady hranolky, na kostičky nakrájený salám, na kolečka nakrájenou cibuli, hrášek, kukuřici, sůl a pepř. Takto připravenou směs nasypeme do zapékací misky nebo na pekáč a zalijeme šlehačk ... …více»
|
![]() |
9. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kaše z cuket: Cukety rozkrájíme a uvaříme ve slané vodě. Jemně nasekanou cibulku udusíme na másle, přidáme cukety, sůl, pepř a podusíme. Nakonec vše zalijeme žloutky se smetanou. ... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborový knedlík z kaše: Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto. Bramborové těsto necháme chvíli odpočinout, rozdělíme na tři kusy a rozválíme na šišky.
Bramborové knedlíky dáme do vařící osolené vody a vaříme 12-1 . ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opečené bramborové knedlíky : V míse si umícháme máslo se solí a žloutky.
Do umíchaného přidáme obsah sáčku MAGGI Bramborová kaše, oříšek, kypřící prášek, sekanou petrželku, z bílků sníh a tolik strouhané housky, aby těsto drž ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Knedlík Atlantida : Rohlíky nakrájíme na kostky, promícháme s moukou, solí, kypřicím práškem, přidáme vejce, mléko a připravíme polohusté těsto.
Vyformujeme 3 válečky, necháme 10 minut odležet a vaříme je ve vařící oso ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bavorský knedlík: Nakrájené rohlíky dáme do mísy, osolíme, přidáme muškátový květ, cibuli, kudrnku a rozmícháme. Polijeme vajíčky s mlékem, promícháme a necháme tekutinu vsáknout. Potom nabíráme směs rukama, dobře uma ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Černé knedlíky: Žitný chléb a slaninu nakrájíme na kostičky, cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme nadrobno, pórek omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi necháme na másle zesklovatět slaninu, česnek, cibul ... ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy Žádné hodnocení
Příprava receptu Jemný žemlový knedlík v hrníčku: Vejce rozbijeme a oddělíme žloutky od bílků. Žloutky promícháme s mlékem a z bílků ušleháme tuhý sníh.
Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme je mlékem, dochutíme muškátovým oříškem, sekanou pažit ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mandioca frita - smažený maniok : Ačkoli se obvykle maniok (známý také jako mandioca, yuca) používá ve formě maniokové mouky, tento recept užije celé hlízy.
Je to oblíbený brazilský recept
Oloupanou hlízu vaříme ve vodě asi 20 minu ... …více»
|
![]() |
8. 11. 2007 Přílohy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené bílé zelí : Příprava:Cibuli nakrájíme nadrobno a lehce osmažíme na másle.
Přidáme nakrouhané zelí, promícháme se solí a podlijeme. Přidáme špetku kmínu a dusíme doměkka.
Potom zelí okyselýme octem a přislad ... …více»
|