Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 24.09. 2024
Dnes má svátek Jaromír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bleskové houskové knedlíčky

Bleskové houskové knedlíčky
19. 08. 2008 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Bleskové houskové knedlíčky: Do utřeného másla pokojové teploty zamícháme sůl a vejce jedno po druhém. Pak přidáme mlékem navlhčenou housku, oříšek, posekanou petrželku a těsto umícháme. Přimícháme tolik suché strouhané housky, . ... …více»

Houskový knedlík vařený v mikrovlnné troubě

Houskový knedlík vařený v mikrovlnné troubě
19. 08. 2008 Přílohy ++++++++-_
Příprava receptu Houskový knedlík vařený v mikrovlnné troubě: 2 rohlíky nakrájíme na kostičky, vložíme do mísy. 1 dl vlažného mléka smícháme s droždím a polohrubou moukou, na teplém místě necháme vzejít kvásek. 3 dl polohrubé mouky nasypeme na rohlíky v míse, ... …více»

Hrnečkové barevné knedlíky

Hrnečkové barevné knedlíky
19. 08. 2008 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Hrnečkové barevné knedlíky: Do mísy s mlékem přidáme vejce, muškátový oříšek a sůl. Důkladně promícháme. Pak přidáme nakrájené rohlíky. Na pánev dáme máslo, na něm osmažíme na drobno nakrájenou cibuli, posekanou petržel a na je ... …více»

Šťouchané brambory po americku

Šťouchané brambory po americku
19. 08. 2008 Přílohy +++++_____
Příprava receptu Šťouchané brambory po americku: Brambory pečlivě umyjeme a uvaříme ve slupce. Slaninu rozškvaříme, na ni zlehka osmahneme cibulku. Přidáme česnek a ještě chvilku osmahneme. Přidáme brambory rozšťouchané i se slupkou a opečeme to vš ... …více»

Bramborové lupeny

Bramborové lupeny
19. 08. 2008 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Bramborové lupeny: Troubu rozehřejeme na 230. Brambory omyjeme, osušíme a nakrájíme i se slupkou na plátky asi 5 mm silné. Rozložíme na naolejovaný plech, pro pohodlí můžem použít olejový spray a na plech si dát alobal. ... …více»
 

Spaetzle

Spaetzle
19. 08. 2008 Přílohy ++++++____
Příprava receptu Spaetzle: Smíchejte vše a proceďte skrz cedník na noky, ten s velkými dírami, do prudce vařící se osolené vody, do aspoň 2 — 3 litrů. Jakmile spaetzle vyplavou, což je prakticky skoro ihned, jsou uvařené. ... ... …více»

Chutná rýže z Kazachstánu

Chutná rýže z Kazachstánu
19. 08. 2008 Přílohy +++++-____
Příprava receptu Chutná rýže z Kazachstánu: Ve velké míse smíchat ovoce, mandle, cibuli, česnek, maso a sůl. Dát vařit rýži a během vaření přidat olej. Nechat rýži skoro uvařit (neslívat ji) a potom k ní přidat masovou směs, vše lehce ale dobře ... …více»

Rýže s černými fazolemi

Rýže s černými fazolemi
19. 08. 2008 Luštěninová jídla +++++_____
Příprava receptu Rýže s černými fazolemi: Vyprané fazole necháme máčet ve vodě asi 8 hodin. Potom je dáme vařit na mírný oheň do změknutí. Cibuli, papriku a slaninu nakrájíme na malé kousky, zlehka osmažíme, přidáme opranou rýži, přiměřené mn ... …více»

Petrželo-bramborová kaše

Petrželo-bramborová kaše
19. 08. 2008 Přílohy +++++++___
Příprava receptu Petrželo-bramborová kaše: Na velké pánvi rozehřát 2 lžíce másla, přidat pórky a za občasného zamíchání je pomalu smažit, až změknou. Přidat petržel a smažit ji, až začne měknout. Přidat brambory a 750 ml (3 hrnky) studené vody ... …více»

Pikantní pečená tykev

Pikantní pečená tykev
19. 08. 2008 Zeleninová jídla +++++++___
Příprava receptu Pikantní pečená tykev: 1. Omyjte cukety a překrojte je podélně na polovinu. Troubu předehřejte na 200°C. 2. Bylinky a koření roztlučte v hmoždíři společně se solí. Přidejte prolisovaný česnek a ještě protřete. Obsah hmožd ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !