Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025?Kdy změníme letní čas na zimní v roce 2025? Bramboráky - nejoblíbenější receptyBramboráky - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.10. 2025
Dnes má svátek Nina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dušené kedlubnové zelí

fotka Dušené kedlubnové zelí
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 9

Použité suroviny receptu Dušené kedlubnové zelí:

4 střední kedlubny  | 1 cibule,  | 1 menší brambora  |  oříšek sádla  | 1/2 KL kmínu,  |  sůl,  |  ocet nebo šťáva z citronu

Postup přípravy receptu Dušené kedlubnové zelí:

Nastrouháme bramboru na jemném struhadle. Nadrobno nakrájíme cibuli a kedlubny nastrouháme na tenké nudličky (nejlépe stejně jako zelí).

Na rozpáleném tuku lehce osmahneme cibuli a přidáme kedlubny, osolíme, přídáne kmín, podlijeme vodou a dusíme.

Po změknutí kedluben přídáme bramboru, která vše krásně zahustí. Necháme vyvařit přebytečnou vodu a dochutíme octem, případně šťávou z citronu.


Fotky receptu Dušené kedlubnové zelí:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Dušené kedlubnové zelí
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků