Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 06.06. 2025
Dnes má svátek Norbert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vynikající špenátová roláda

fotka Vynikající špenátová roláda
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++-______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Vynikající špenátová roláda:

1 kg brambor  | 3 ks vajec  | 2 lžíce oleje  | 3 lžíce mouky  |  sůl  | 300 g špenátu  | 4 lžíce nastrouhaného tvrdého sýra

Postup přípravy receptu Vynikající špenátová roláda:

Brambory oloupeme, uvaříme a rozmačkáme. Do vzniklé kaše přidáme vejce, olej, 2 lžíce mouky a špetku soli. Vše dobře propracujeme na těsto, ze kterého vyválíme placku, kterou položíme na vymazaný plech a dáme péct. Špenát deset minut povaříme v osolené vodě, scedíme (trochu vody dáme stranou), pokrájíme a osmahneme na oleji. Ve scezené vodě rozmícháme mouku a zahustíme jí špenát. Podusíme. Na upečené těsto rozetřeme špenátovou náplň, posypeme ji sýrem a pomocí utěrky srolujeme do rolády. Necháme vychladit a pak krájíme na plátky. Špenátová roláda je ideální příloha k pečenému masu.


Fotky receptu Vynikající špenátová roláda:

Vynikající špenátová roláda
Vynikající špenátová roláda
Vynikající špenátová roláda
Fotky vložil: puclickova 
Hodnocení receptu Vynikající špenátová roláda
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !