Postup přípravy receptu Přírodní vepřové kotlety:
Kotlety nebo řízky z kýty naklepeme paličkou, okraje nařízneme, aby se maso nektroutilo, osolíme, mírně opepříme a vložíme do rozpáleného tuku. Rychle je opečeme z obou stran dočervena, vyjmeme, dáme na talíř a necháme v teple.
Tuk zaprášíme moukou, přidáme máslo a společně osmahneme. Zalijeme vývarem a povaříme, až se tuk odděluje od šťávy. Opečené maso podlijeme omáčkou a můžeme buď obložit opečenou šunkou a smaženým vejcem s hráškem, nebo jen obložit zeleninou či rajčetem, citrónem nebo okurkou. Přírodní vepřové kotlety podáváme většinou se smaženými bramborovými hranolky nebo s vařenými brambory.
Fotky receptu Přírodní vepřové kotlety:
Fotky vložil: uschi3,Marci7,filipi,fanypol,evr5,Vikitorie