Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Kozoroh - roční horoskop na rok 2025Kozoroh - roční horoskop na rok 2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 29.12. 2024
Dnes má svátek Judita
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálská bezvousá treska

fotka Provensálská bezvousá treska
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 30 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Provensálská bezvousá treska:

700 g bezvousá treska  | 2 ks cibule  |  350 g rajče  | 1 ks citron  | podle chuti: mletý bílý pepř a sůl  | podle chuti: tymián

Postup přípravy receptu Provensálská bezvousá treska:

Tresku očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Citron důkladně vydrhneme kartáčkem a také naplátkujeme.

Troubu předehřejeme na 170°C.

Do pekáčku naskládáme kolečka rajčat a cibule. Na zeleninu položíme tresku, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Rybu poklademe kolečky citronu. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut.

Provensálskou bezvousou tresku podáváme horkou.



Fotky receptu Provensálská bezvousá treska:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálská bezvousá treska
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !