Použité suroviny receptu Provensálská bezvousá treska:
700 g bezvousá treska
| 2 ks cibule
| 350 g rajče
| 1 ks citron
| podle chuti: mletý bílý pepř a sůl
| podle chuti: tymián
Postup přípravy receptu Provensálská bezvousá treska:
Tresku očistíme a omyjeme. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Citron důkladně vydrhneme kartáčkem a také naplátkujeme.
Troubu předehřejeme na 170°C.
Do pekáčku naskládáme kolečka rajčat a cibule. Na zeleninu položíme tresku, osolíme, opepříme a ochutíme tymiánem. Rybu poklademe kolečky citronu. Pekáč vložíme do předehřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
Provensálskou bezvousou tresku podáváme horkou.
Fotky receptu Provensálská bezvousá treska:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!