Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálské fondue

fotka Provensálské fondue
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +_________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Provensálské fondue:

500 g svíčkové  | 250 g vepřové kýty  | 200 g telecí kýty nebo kuřecích řízků  | podle chuti: sůl, pepř, tabasko nebo chilli koření  | 100 g oleje  | 2 veky  | 100 ml červeného vína  | špetka glutasolu  | 1 l hovězího vývaru

Postup přípravy receptu Provensálské fondue:

Maso nakrájíme na plátky – sousta. Osolíme, opepříme a promícháme s olejem. Přidáme nepatrně tabaska nebo chilli a rozdělíme každý druh masa zvlášť do předem připravených misek. Necháme chvíli v chladu odpočinout a potom dáme na stůl zároveň s omáčkami a nasucho opečenou vekou. Vývar v misce nebo kotlíku uvedeme na sporáku do varu, vmícháme glutasol a červené víno. Vařící těsně před stolováním přendáme do středu stolu na připravený hořák. Musí se stále vařit. Servírujeme s omáčkami.


Fotky receptu Provensálské fondue:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálské fondue
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles