Použité suroviny receptu Provensálské sýrové krutony:
125 g majonézy
| 1 lžíce rajského protlaku
| 1 lžička ostré hořčice
| 50 g strouhaného ementálu
| 2 stroužky česneku
| špetka cayenského pepře
| 500 g bagety
Postup přípravy receptu Provensálské sýrové krutony:
Majonézu, rajský protlak, hořčici a sýr vložíme do mísy. Česnek oloupeme,rozmačkáme v lisu a šťávu vmícháme. Směs vymícháme do krémovité hmoty a přiostříme cayemskou hořčicí. Chléb nakrájíme na tenké plátky a potřeme krémem. Krajíčky urovnáme na rošt a podložené plechem zapékáme uprostřed trouby nebo grilujeme, dokud povrch krutonů nezezlátne.
Fotky receptu Provensálské sýrové krutony:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!