Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Provensálský králík v balíčku

fotka Provensálský králík v balíčku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++-___
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Provensálský králík v balíčku:

1 králík  | 12 tenkých plátků soleného bůčku  | 2 lžíce olivového oleje  | - sůl  | - pepř  | - tymián  | - majoránka  | 4 cibule  | 4 rajčata

Postup přípravy receptu Provensálský králík v balíčku:

Zapneme troubu na necháme předehřát na 180 - 190°C
Králíka rozkrojíme na kousky. Snažíme se oddělit jednotlivé části tak, aniž bychom měli mnoho úlomků kostí. Kousky posolíme, popepříme, posypeme trochou majoránky nebo rozmarýnu a trochou tymiánu.
Každý kousek zabalíme do plátku bůčku a jednotlivé balíčky svážeme
Na zapékací misu dáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozložíme na ni králičí balíčky a rajčata nakrájená na čtvrtky. Pokropíme olejem a vložíme do předehřáté trouby
Pečeme a vytvořenou šťávou čas od času balíčky poléváme. Doba pečení závisí na velikosti a stáří králíka; je třeba počítat s 30 až 35 minutami.
Podáváme s vařenými brambory.


Fotky receptu Provensálský králík v balíčku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Provensálský králík v balíčku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !