Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.12. 2025
Dnes má svátek Adam a Eva
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh labužník

fotka Pstruh labužník
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh labužník:

4 pstruzi  | dle potřeby hladké mouky  | dle chuti sůl  | Omáčka: 1 hrnek nakrájených žampionů  | 2 lžíce másla  | 1/2 citronové šťávy z citronu  | 1/2 hrnku bílého vína  | dle chuti petrželka

Postup přípravy receptu Pstruh labužník:

Pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osušíme, osolíme a obalíme ve hladké mouce. Pečeme pozvolna na rozehřátém oleji po obou stranách do měkka. Pečeného pstruha přelijeme omáčkou.
Omáčka: nakrájené žampiony podusíme na másle, zakapeme citronovou šťávou, přidáme pokrájenou petrželku, podlijeme vínem a dusíme asi 10 minut.


Fotky receptu Pstruh labužník:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh labužník
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !