Vložil: | Markousek |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 45 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh labužník:
4 pstruzi
| dle potřeby hladké mouky
| dle chuti sůl
| Omáčka: 1 hrnek nakrájených žampionů
| 2 lžíce másla
| 1/2 citronové šťávy z citronu
| 1/2 hrnku bílého vína
| dle chuti petrželka
Postup přípravy receptu Pstruh labužník:
Pstruhy opláchneme ve vlažné vodě, osušíme, osolíme a obalíme ve hladké mouce. Pečeme pozvolna na rozehřátém oleji po obou stranách do měkka. Pečeného pstruha přelijeme omáčkou.
Omáčka: nakrájené žampiony podusíme na másle, zakapeme citronovou šťávou, přidáme pokrájenou petrželku, podlijeme vínem a dusíme asi 10 minut.
Fotky receptu Pstruh labužník:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!