Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 20.06. 2025
Dnes má svátek Květa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh na grilu s bylinkovým máslem

fotka Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 22

Použité suroviny receptu Pstruh na grilu s bylinkovým máslem:

4 pstruhy  |  sůl  | 2 citrony  | 4 lžíce oleje  | 8 plátků slaniny  | 80 g másla  | 2 lžíce hořčice  |  bylinky /čerstvé/  | trochu vegety  | trochu worchestru  |  citr. šťáva  |  feferonka

Postup přípravy receptu Pstruh na grilu s bylinkovým máslem:

Nejprve musíme změklé máslo smíchat s bylinkami, které před tím jemně nasekáme na kousíčky, pak přidáme feferonku, hořčici, vegetu, worcesterovou omáčku, a citrón a necháme ztuhnout v lednici. Pak si nachystáme ryby, očistíme je napovrchu i uvnitř je posolíme a vytřeme nachystaným bylinkovým máslem. Po obou stranách je šikmo nařízneme a znova potřeme bylinkovým máslem. Takto udělané pstruhy grilujeme po obou stranách a během grilování pořád potíráme máslem bylinkovým. Grilujeme asi 30 minut.


Fotky receptu Pstruh na grilu s bylinkovým máslem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh na grilu s bylinkovým máslem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !