Postup přípravy receptu Pstruh na pomerančích a zázvoru:
V misce smícháme nastrouhanou pomerančovou kůru, pomerančovou šťávu, zázvor, nasekanou šalotku a víno. Vložíme rybí filety a necháme asi hodinu marinovat. Potom filátka zavineme a vložíme zpět do nálevu. Pod pokličkou dáme asi na 5 minut podusit. Ryby potom vyjmeme, nálev přecedíme. Vložíme do něj máslo, MAGGI Bylinky česnek a petržel a pepř a necháme varem zahustit.
Do zapékací misky rozložíme spařené listy špenátu, které lehce posypeme nasekaným česnekem, osolíme, dochutíme MAGGI Harmonií Chuti rozložíme na ně rybí závitky, na které dáme stroužky pomeranče. Vše zalijeme nálevem a dáme do trouby předehřáté na 200 °C zapéct asi na 10 minut.