Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Čas malinČas malin Proč vám natékají v létě nohy?Proč vám natékají v létě nohy? Rybízová marmeláda - nejoblíbenější receptyRybízová marmeláda - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 08.07. 2024
Dnes má svátek Nora
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh na ryzlinku

fotka Pstruh na ryzlinku
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++-__
Počet hodnocení: 14

Použité suroviny receptu Pstruh na ryzlinku:

4 pstruhy  | 6 šalotek  | 350 ml bílého vína ryzlink  | 50 g másla  | 500 ml smetany  |  sůl  |  pepř

Postup přípravy receptu Pstruh na ryzlinku:

Troubu předehřejeme na 210 stupňů. Šalotky nadrobno nakrájíme a zesklovatíme na 20 g másla. Poté jimi vyložíme pekáč. Očištěné a osušené ryby položíme do pekáčku, osolíme, opepříme a zalijeme vínem. V troubě pečeme 25 minut. Z upečených ryb opatrně odstraníme kůži a položíme je na předehřátý podnos.
Šťávu propasírujeme přes síto a vlijeme do kastrůlku. Při vysoké teplotě zredukujeme, poté přilijeme smetanu a pomalu přivedeme k varu. Přidáme po kouscích máslo a omáčku dobře vymícháme a přelijeme přes ryby. Podáváme s těstovinami, rýží nebo vařenými bramborami.


Fotky receptu Pstruh na ryzlinku:

Pstruh na ryzlinku
Fotky vložil: katkina 
Hodnocení receptu Pstruh na ryzlinku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !