Kdy slavíme Den otců v roce 2025?Kdy slavíme Den otců v roce 2025? Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025 Léto - čas jahodLéto - čas jahod Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 15.06. 2025
Dnes má svátek Vít
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh nadívaný žampiony

fotka Pstruh nadívaný žampiony
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  ++++++____
Počet hodnocení: 16

Použité suroviny receptu Pstruh nadívaný žampiony:

4 pstruzi  | 1 cibule  | 250 g žampionů  | 4 lžíce másla  | 1 houska  | 80 ml smetany  | 2 lžíce nasekané petrželky  | 1/2 lžičky sušeného tymiánu  |  sůl  | 1/2 lžičky koření na ryby  | 40 g hladké mouky  | 50 ml oleje  | 1 citron na ozdobení

Postup přípravy receptu Pstruh nadívaný žampiony:

Pstruhy očistíme, omyjeme a osušíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme jí nahrubo. Žampiony očistíme a nasekáme je najemno.
V pánvi rozehřejeme máslo a orestujeme na něm cibuli. Přidáme nasekané žampiony a společně podusíme. Směs necháme vychladnout.
Housku nakrájíme na kostičky, nasypeme do větší mísy a zvhčíme smetanou. Přidáme žampionovou směs, nasekanou petrželku i tymián. Podle chuti osolíme a vše promícháme.
Pstruhy osolíme a posypeme kořením na ryby. Naplníme je nádivkou a spíchneme jehlou. Pak je obalíme v mouce a vložíme do pekáče s olejem. Pečeme ve vyhřáté troubě při 180 °C asi 35 minut. Hotové pstruhy ozdobíme kouskem citronu. Podáváme s vařenými bramborami.


Fotky receptu Pstruh nadívaný žampiony:

Pstruh nadívaný žampiony
Fotky vložil: Ježíšek 
Hodnocení receptu Pstruh nadívaný žampiony
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !