Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Nejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDYNejoblíbenější VÁNOČNÍ KOLEDY Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 22.12. 2025
Dnes má svátek Šimon
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Pstruh obalený slaninou

fotka Pstruh obalený slaninou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 55 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Pstruh obalený slaninou:

4 pstruhy  | 250 g zeleninového vývaru  | 100 g anglické slaniny  | 100 g nivy  | 50 g tvarohu  | 1 lžíce citronové šťávy  | 4 lžíce sekaného kopru  | 4 lžíce petrželky  | 2 lžíce mléka  | 1 cibule  | 1 stroužek česneku  | 1 lžička soli  | 30 g másla  | 1 lžička sušeného rozmarýnu

Postup přípravy receptu Pstruh obalený slaninou:

Pstruhy omyjte, osušte a potřete citronovou šťávou
smíchanou se solí. Nechte je 1 hodinu na chladném
místě. V misce dobře promíchejte prolisovaný česnek,
kopr, petrželovou nať, sýr nakrájený na kostičky,
tvaroh a mléko. Touto směsí naplňte pstruhy, dutinu
zašijte, ryby obalte plátky slaniny a ve vyhřáté
troubě je pečte asi 25 minut. Očištěnou cibuli
nakrájejte nadrobno, osmahněte na másle, zalijte
vývarem, posypejte rozmarýnem a povařte asi 5 minut.
Ryby podlijte asi 10 minut před dopečením vývarem s
cibulí a dopečte.


Fotky receptu Pstruh obalený slaninou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh obalený slaninou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
    Náš tip


    Další tipy


    NAVŠTIVTE NÁS ...
    PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

    Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !