Vložil: | Notburga |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 70 min |
Hodnocení: | Žádné hodnocení |
Počet hodnocení: | 0 |
|
|
Použité suroviny receptu Pstruh po savojsku:
75 dkg pstruha
| 5 dkg oleje
| 5 dkg másla
| 10 dkg žampionů
| 2 lžíce hladké mouky
| špetka soli
| 1 ks cibule
| 1 lžíce strouhanky
Postup přípravy receptu Pstruh po savojsku:
Pstruha osolíme, poprášíme moukou a opečeme na oleji na mírném ohni. Na části másla zpěníme jemně nakrájenou cibulku, vložíme pokrájené žampiony a podusíme. Poklademe na upečeného pstruha. Na zbylé části másla osmažíme prosetou strouhanku, kterou nasypeme na pstruhy. Pstruha po savojsku podáváme s pažitkovými vařenými brambory.
Fotky receptu Pstruh po savojsku:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!