Použité suroviny receptu Pstruh s cibulkovou směsí:
4 menší pstruhy
| 60 g uvařených mandlí, oloupaných a nakrájených na plátky
| 1 střední cibule nakrájená na kolečka
| 120 g hladké mouky
| 2 lžíce pokrmového tuku
| 2 střenky česneku nakrájené na čtvrtky
| pepř
| sůl
| mletá sladká paprika
| 2 oloupané a na dílky rozdělené pomeranče
Postup přípravy receptu Pstruh s cibulkovou směsí:
Na větší pánvi rozpálíme tuk, přidáme cibuli a mandle. Za občasného míchání opékáme tak dlouho, dokud cibule nezesklovatí. Opatrně přeložíme do malé misky a udržujeme při teplotě. Pstruhy obalíme ve směsi mouky a koření a opékáme na pánvi, ve které jsme opékali cibuli. Opékáme, dokud nejsou hotové. Při pečení rybu jednou obrátíme. Hotové pstruhy polijeme cibulovou směsí, ozdobíme kousky pomeranče a podáváme.
Fotky receptu Pstruh s cibulkovou směsí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!