Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pstruh s koprovou omáčkou

fotka Pstruh s koprovou omáčkou
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Pstruh s koprovou omáčkou:

1 1/4 l vody  | 250 ml bílého vína  | 1 citron  | 1 bobkový list  | 1 cibule  | 1/2 lžičky pepře  | 6 pstruhů /malých/  | 1 lžíce kaparů  | 3 žloutky  | 1 1/2 lžíce citr. šťávy  | 1 lžíce křenu  | 250 ml olivového oleje  | 3 snítky kopru  | 1 šálek nasekaného kopru

Postup přípravy receptu Pstruh s koprovou omáčkou:

Vodu smíchejte s vínem, přidejte citr. kůru, bobkový list, snítky kopru, cibulku nakrájenou na kostičky a pepř. Přiveďte k varu, zmírněte teplotu a nechte vařit. Na pánvi na lžíci oleje smažte ryby po obou stranách asi 5 min. Pak do bujonu nalože hotové pstruhy a nechte vychladnout. Umixujte žloutky, křen a citr. šťávu. Pomalu při mixování přidávejte olej. Na závěr přimíchejte kopr a 1/4 šálku vychladlého bujonu. Osolte. Na talíře naservírujte ryby, polijte omáčkou a podávejte ozdobené kapary, proužky citr. kůry a koprem.


Fotky receptu Pstruh s koprovou omáčkou:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Pstruh s koprovou omáčkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !